
Karriere
Vi skal bli norges beste skole innen restaurant- og matfaget
Norsk restaurantskole er en nyetablert friskole som har som mål å utdanne ungdommer innen restaurant- og matfaget. Restaurantbransjen vokser og mangler nesten 2000 kokker og servitører og har for få lærlinger. Bransjen ønsker at kvaliteten på opplæringen styrkes slik at fagets status heves.
Som elev hos oss får du:
Tett oppfølging og undervisning
Fokus på kunnskap og temabasert undervisning
Høyt faglig nivå, både praktisk og teoretisk
Læretid i noen av Oslos beste restauranter
Vi skal løfte kokk- og servitørfaget til glede for elevene, bransjen og den offentlige skolen.
1. år VG1 – Restaurant- og matfag
2. år VG2 – Kokk- og servitørfag
3. år VG3 – Læretid i bedrift
4. år VG4 – Læretid m/fagprøve = Faglært kokk- og servitør
Påbyggning med studiekompetanse til høyskole